مواد لازم:دسر فاندانت شکلات

  • 100 گرم شکلات تلخ (70%)
  • 100 گرم کره
  • 100 گرم  آرد سفید
  • 120 گرم  شکر
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 2 عدد زرده تخم مرغ
  • 1 قاشق سوپخوری پودر کاکائو

طرز تهیه:

فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت ( 180 درجه سانتیگراد ) گرم کنید.
6 عدد قالب فلزی یا قالب نسوز فنجانی را کره بمالید و پودر کاکائو را درون آن به کل دیواره ها بپاشید.
شکلات را تکه تکه کرده و همراه با کره دورن کاسه ریخته و روی ظرف آب در حال جوش بگذارید تا آب شود.
تخم مرغها را همراه با شکر خوب هم زده و با آرد مخلوط کنید.
این مخلوط به دست آمده را به آهستگی با شکلاتها ترکیب کنید.

مخلوط نهایی را در قالب ها ریخته و با حرارت 180 درجه سانتیگراد در فر به مدت  15 دقیقه بپزید.
قسمت بیرونی می بایست پخته شود و قسمت داخل مایع باقی بماند.
دسر فاندانت شکلات را می توان به تنهایی یا همراه با بستنی ، خامه ،توت فرنگی و شاه توت سرو کرد.
می توان روی فاندانت را پودر قند بپاشید.