موارد لازم:

  • برنج  3 پیمانه
  • مرغ کوچک 1 عدد
  • زرده تخم مرغ 2 عدد
  • ماست چکیده 4 قاشق سوپخوری
  • روغن مایع 8 قاشق سوپخوریطرز تهیه ته چین مرغ با زرشک
  • پیاز 1 عدد متوسط
  • زرشك 1 پیمانه
  • زعفران به مقدار لازم
  • خلال پسته به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • ادویه به میزان لازم
  • کره به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا مرغ را با کمی آب، پیاز، نمک و فلفل و ادویه جات می گذاریم تا کاملا بپزد و سپس آنرا ریش ریش می کنیم. برنج را آبكش كرده، بهتر است برنج را زیاد نپزیم و دانه دانه باشد. ماست، تخم مرغ، زعفران دم کشیده، روغن مایع و 1 فنجان آب مرغ را در ظرف بزرگی هم می زنیم و برنج را به آن اضافه و خوب مخلوط می كنیم. سپس تابه بزرگ و نچسبی را روغن ریخته به طوری که کف تابه را بپوشاند و گرم می کنیم و نصف برنج را كف تابه می ریزیم و خوب پخش كرده و صاف می كنیم سپس  یك لایه مرغ ریش شده، زرشک و خلال پسته را می ریزیم و مابقیه برنج را روی آن ریخته و صاف می کنیم. ابتدا حرارت را کمی زیاد می کنیم و سپس حرارات را ملایم و به مدت  سه ربع می گذاریم دم بکشد. قبل از خاموش کردن زیر تابه مقداری تکه های کره را روی برنج میگذاریم  در پایان ته چین را بر روی یک دیس برمی گردانیم و روی آنرا تزئین می کنیم.