مواد لازم:

  • ۴۵۰  گرم گوشت سینه مرغ بدون پوست و استخوان
  • ۴۰۰ میلی لیتر شیر نارگیل  (یا خامه همراه با یه قاشق سوپخوری پودر نارگیل)
  • ۱ قاشق سوپخوری زنجبیل تازه ریز خرد شده یا یك قاشق چاپخوری پودر زنجبیل
  • ۳ قاشق سوپخوری سیر ریز خرد شده
  • ۲ قاشق چایخوری پوست لیموترش رنده شده
  • ۱ قاشق سوپخوری سویا سس
  • ۲ قاشق مرباخوری پودر كاریطرز تهیه خورش کاری تایلندی
  •  ۱ پیاز متوسط
  • ۲ قاشق روغن مایع
  • ۱ قاشق چایخوری شكر
  • ۲ فنجان آب
  • ۱ فنجان گشنیز
  • ۱ فنجان ریحان
  • نمك و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

گوشت مرغ را به صورت قطعات کوچک خرد كنید. روغن را در تابه نچسبی داغ كنید. ابتدا پیاز را سرخ کرده تا جایی که نرم و طلایی شود مرغ را اضافه كنید وهمرا پیاز تفت دهید و بگذارید مرغ کمی پخته شود.كاری را اضافه كرده یك دقیقه دیگر تفت دهید. پوست لیمو، سیر، زنجبیل، سویا سس، شكر، نمك و فلفل را به آن اضافه كنید و سه دقیقه دیگر تفت دهید. آب و شیرنارگیل را اضافه كنید و حرارت را كم كرده بگذارید  مرغ كاملا مغزپخت شود و جا بیفتد. نصف گشنیز و ریحان را در خورش بریزید و هم بزنید سپس سرو كنید و بقیه سبزیها را روی آن بپاشید.
این خورش همراه برنج سرو می شود.