مواد لازم:

  • ١ قاشق چای خوری زنجبیل رنده شده
  • ١ قاشق چای خوری  پودر کاری
  • ٢/١ قاشق چای خوری  پودر زیره
  • ۴/١ قاشق چای خوری زیره پلویی
  • ١ قاشق چای خوری  پودر تخم گشنیز
  • ٢ عدد هل
  • ٢ عدد چوب دارچینبریانی مرغ هندی
  • ٣ فنجان برنج شسته شده
  • ٣/١ فنجان خلال بادام بو داده
  • ١ عدد  سینه مرغ کامل
  • ٢/١ فنجان آب مرغ
  • ١ فنجان آب
  • ٢ قاشق سوپخوری گشنیزخرد شده
  • روغن مایع به میزان لازم
  • فلفل و نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

سینه مرغ را به صورت چهارگوشهای کوچک خرد می کنیم و با کمی آب و پیاز می پزیم به طوری که نصف فنجان آب داشته باشد. روغن را در قابلمه ریخته و داغ می کنیم زنجبیل و تمامی ادویه ها (پودر زیره، پودر تخم گشنیز، پودر کاری، زیره پلویی، هل و دارچین) را درون روغن ریخته و حدود یک دقیقه تفت می دهیم، حال برنج شسته شده را درون قابلمه ریخته و یک الی دو دقیقه تفت می دهیم بعد یک فنجان آب و آب مرغ را روی برنج ریخته وقتی آب به جوش آمد شعله را کم می کنیم، درب قابلمه را گذاشته و صبر می کنیم تا برنج بپزد. وقتی برنج پخت ظرف را از روی حرارت برداشته ١۵ دقیقه به کناری می گذاریم تا کمی خنک شود. وقتی برنج کمی خنک شد قابلمه را دوباره روی شعله کم گاز گذاشته مرغهای پخته شده و خلال بادام را به برنج اضافه می کنیم همه مواد را با هم مخلوط می کنیم و کمی زمان می دهیم تا همه مواد کاملاً گرم شود و در زمان سرو گشنیز خرد شده را نیز به برنج اضافه می کنیم.