مواد لازم:

  • ۱ بسته کیک آماده
  • ۴/۳ فنجان قهوه دم کرده
  • ۲/۱ فنجان شکلات شیرین
  • ۱ بسته پنیر خامه ای
  • ۲ فنجان کرم زده شده
  • ۲ بسته تافی شکلاتی

طرز تهیه:

۱- قطعات کیک آماده را کف سینی شیرینی پزی بگذارید، قطعات کیک را متناسب با سینی ببرید (اضافه آن را ببرید). قهوه را در سرتاسر کیک به طور یکسان بریزید.

۲- شکر، شکلات شیرین، و پنیر خامه ای را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید؛ ترجیحا از همزن برقی استفاده کنید. روی آن را با تافی و شکلات بپوشانید.

۳- مخلوط بدست آمده را روی کیک بریزید. روی آن را باز با تافی شکلاتی بپوشانید. روی سینی را پوشانده و آن را به مدت حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید، این دسر نباید بیشتر از ۲۴ ساعت در یخچال بماند.