مواد لازم :طرز تهیه پیتزا میوه ای

  • آرد     1/2 و 2 پیمانه
  • شكر      1  پیمانه
  • كره       2/3 پیمانه
  • تخم مرغ   1 عدد
  • خامه        1پیمانه
  • میوه های دلخواه به میزان لازم

طرز تهیه :

آرد و نصف پیمانه شكر را روی میز كار بریزید و وسط آن را گود كنید. كره را تكه تكه به همراه تخم مرغ وسط آرد و شكر ریخته مخلوط كنید تا تمام مواد به تخم مرغ و كره آغشته شود.  مجدداً با دستهای خنك مواد را ورز دهید تا به صورت خمیر یكنواخت در آید. خمیر را به صورت گلوله ای در آورده آن را در فویل بپیچید و حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.  سپس كف قالب گرد به قطر 25 سانتی متر را چرب نموده خمیر رادر قالب پهن كنید و در طبقه وسط فری كه با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد گرم نموده اید بمدت 15 الی 20 دقیقه قرار دهید بعد از پخت بگذارید سرد شود سپس خامه را با بقیه شکر بزنید تا کاملا سفت شود و بعد روی خمیر به طور یکدست پخش کنید و میوه های ورقه شده را روی آن بچینید و نوش جان کنید.