ماده ای 100 برابر موثرتر از آنتی بیوتیک برای مسمومیت غذایی!

نتایج این تحقیق می‌تواند به درمان جدیدی برای کاهش مسمومیت‌های غذائی کمپیلوباکتر کمک کند.

محققان در یک بررسی پی بردند ترکیبات موجود در سیر (Garlic)، در مبارزه با مسمومیت غذائی، 100 برابر قوی‌تر از آنتی بیوتیک‌ها (antibiotics)  می‌باشد.

دانشمندان دریافتند که یک جزء ترکیبی سیر، 100 برابر قوی‌تر از دو آنتی‌ بیوتیک بسیار معروف جهت مبارزه با مسمومیت غذائی می‌باشد.
آزمایشات نشان داد که جزو ترکیبی سیر به نام diallyl sulphide، می‌تواند در برابر بیوفیلم (biofilm)، مقاومت کند.

ضمن آنکه سیر، در مقایسه با دو آنتی بیوتیک معروف به نام‌های اریترو مایسین و سیپروفلوکساسین بسیار قوی‌تر می‌باشد.

نتایج این تحقیق می‌تواند به درمان جدیدی برای کاهش مسمومیت‌های غذائی کمپیلوباکتر کمک کند.

دکتر میشائیل کونکل (Dr Michael Konkel)، از دانشگاه ایالت واشنگتن می‌گوید: این تحقیق، بسیار جالب است، چرا که نشان می‌دهد اجزاء ترکیبی سیر، توانائی بالقوه در کاهش بیماری‌هائی دارند که بر اثر باکتری محیط و موجود در غذا بوجود می‌آید.

کمپیلوباکتر، یکی از شایع‌ترین نوع باکتری در آمریکا و شاید کل جهان می‌باشد که منجر به بیماری غذائی می شود و شامل علائم ناشی از عفونت شامل، اسهال، درد شکم و تب می‌شود.

این باکتری، همچنین یک سوم از افرادی که منجر به نوعی اختلال فلجی نادر به نام سندرم گلین‌باره شده‌اند را مورد حمله قرار می‌دهد.

بیشتر عفونت کمپیلوباکتر، ناشی از خوردن غذای ناپخته می‌باشد که عفونت محیط آشپزخانه و سطح کثیف به آن سرایت کرده است.

طبق آمارهای آژانس استاندارد غذائی، کمپیلوباکتر یکی از رایج‌ترین عوامل مسمومیت غذائی در انگلیس می‌باشد که عامل 88 درصد مرگ در انگلیس و ولز در سال 2009 بوده است.