مواد لازم:

  • آرد  ٢٠٠ گرم
  • شکر  ٢٠٠ گرم
  • کره  ٢٠٠ گرم
  • بکینگ پودر  ١ قاشق مرباخوری
  • تخم مرغ  ٢ عدد درشت
  • سیب  ٣ تا ۴ عدد
  • وانیل  ٣ قاشق چایخوری
  • دارچین  ٢ قاشق چایخوری

طرزتهیه:

اول کره را که به دمای اتاق رسیده با شکر می زنیم تا کاملاً‌ مخلوط یکدست و تقریباً سفید رنگی بدست آوریم، تخم مرغ ها را دانه دانه توی مخلوط میشکنیم و به هم می زنیم، مواد خشک (آرد و بکینگ پودر) را جداگانه باهم مخلوط می کنیم و کم کم به مایه اضافه می کنیم. (مایه باید مثل کیک کره ای کمی سفت باشه).
ته قالب کمربندی را چرب کرده و کمی آرد می پاشیم و یا از کاغذ روغنی استفاده میکنیم سپس مایه کیک را رویش یکدست پهن می کنیم.
سیب ها را کاملاً‌ پوست می گیریم و ورقه ورقه میکنیم.
از مرکز قالب کیک روی مایه به صورت شعاعی سیب ها رو می چینیم.
بعد وانیل و دارچین را روی سیب ها می پاشیم.
کیک را درون فر با حرارت ١٨٠ درجه به مدت ۵٠ تا ۶٠ دقیقه می پزیم.